Etusivu

Kuivat silmät? On älykkäämpikin tapa kosteuttaa silmiä

Cationorm on tehokas ja pitkävaikutteinen öljy-vesi-emulsio kuiville ja ärtyneille silmille. Cationorm kosteuttaa silmiä ja lievittää kirvelyä, kutinaa ja ärsytystä sekä vuotavia ja väsyneitä silmiä. Nopeasti ja tasaisesti silmän pinnalle levittyvä emulsio ei sumenna näköä. Cationorm on uudentyyppinen CE-hyväksytty valmiste, joka vaikuttaa kyynelnesteen kaikkiin kolmeen kerrokseen.

Cationorm – kuivan silmän oireisiin

Cationorm auttaa kostuttamaan, voitelemaan ja suojaamaan silmän pintaa. Cationorm sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Cationorm on hyvin siedetty ja miellyttävä käyttää. Maitomaisella, ohuella valmisteella on pitkäaikainen silmän pintaa kostuttava vaikutus.

Levittyy nopeasti ja tasaisesti

Cationorm-silmätipassa on käytetty Novasorb-teknologiaa. Sen ansiosta positiivisesti varautunut öljy-vesi-emulsio sitoutuu tehokkaasti silmän pinnalle ja levittyy nopeasti ja tasaisesti kyynelnesteen tavoin, sillä negatiivisesti varautunut silmän pinta vetää sitä puoleensa. Novasorb-teknologia pidentää Cationorm-silmätipan vaikutusaikaa silmän pinnalla.*

*) Lallemand F. et al. HJ Drug Deliv. 2012; 2012:604204

Mistä tunnistaa?

Tavallisimpia kuivasilmäisyyden oireita ovat esimerkiksi silmien kirvely, kutina, roskan tunne silmissä, valonarkuus sekä väsyneet ja vetistävät silmät.

Kuivasilmätesti

Kuivasilmäisyyden oireita voivat aiheuttaa esimerkiksi ikääntyminen, ympäristö, päätetyöskentely ja piilolinssit. Testaa kärsitkö kuivasilmäisyyden oireista.

Santen

Santen Oy on Pohjois-Euroopan johtava silmälääkeyritys. Santen kehittää erityisesti säilytysaineettomia vaihtoehtoja silmäsairauksien hoitoon.